DAHİLİYE UZMANI DR. EGEMEN ARIKAN ‘’TRABZON’A YOLU DÜŞEN HERKESİ BEKLİYORUZ’’ DEDİ

Hopa’da Yıllarca doktorluk yapan, Hopa ve çevre halkı tarafından çok sevilen Dr. Egemen ARIKAN Hopa da sağlık söyleşisine Katıldı.

Hopa’da Yıllarca doktorluk yapan, Hopa ve çevre halkı tarafından çok sevilen Dr. Egemen ARIKAN  Hopa da Sağlık söyleşisine katıldı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen ‘’Sağlık ve kanser’’ konulu söyleşi Hopa’nın çok sevilen doktoru Dahiliye Uzmanı Egemen Arıkan ile Tıbbı Onkoloji Uzmanı Dr. Saim Furkan Sarıcı Katıldı.

Hopa’da ki ailelerin genetiğine kadar neredeyse geçmiş tüm hastalıklarını bilen, birçok kişiyi tedavisini yapmış, erken teşhisinden tutun her türlü sağlık desteğinde bulunmuş ve halende Hopa ya desteğini esirgemeyen Efsane Doktor Egemen ARIKAN 16,5 yıldan beri Hopa Devlet Hastanesinde Dahiliye Uzmanı olarak görev yapan Egemen Arıkan 2009 yılında  Trabzon’un  Akçaabat ilçesine atandı.  Çocuğunun eğitimi için böyle bir karar aldığını ifade eden Uzman Doktor Egemen Arıkan ;

Hopa’da uzun yıllar görev yaptığını ve Hopa’yı çok sevdiğinden bu zamana kadar kaldığını vurgulayarak,

“Hopa’yı unutmam mümkün değil. Çok güzel anılarım var. Mesleki açıdan görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Ben Mersin’liyim. Ama Mersin’de Hopa kadar kalmamışım. Fazla uzak bir yere gitmedim. Hopa’ya yakın Akçaabat ilçesine gidiyorum. Eşim ile birlikte çocuğumuzun eğitimi için böyle bir karar aldık. Hopa’da çok güzel şeyleri Hopa halkı ile paylaştık. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum. herkese kapımız açıktır. Akçaabat’a yolu düşen herkesi de bekliyorum. ” dedi.

Benzer yazılar