Spor Kenti Artvin Bu Gurur Senin!

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, birçok branşta Artvin’in ismini uluslararası ve Türkiye şampiyonalarında duyuran sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başkan Mehmet Kocatepe, kentte bulunan reklam tabelalarına Spor Kenti Artvin Bu Gurur Senin başlığıyla, basketbol, halk oyunları, güreş, futbol, hentbol, voleybol, karate gibi branşlarda başarıları olan sporcular ve takımlar için tebrik mesajı yayınladı.

Kocatepe; “  Artvin, son yıllarda ev sahipliği yaptığı büyük spor organizasyonlarıyla adını sıkça duyururken 2017 – 2018 yılı içerisinde birçok branşta elde ettiği şampiyonluklarıyla da sporda önemli bir yere sahip oldu.  Arhavi Belediyesi Voleybol Takımının Süper Lige yükselmesi, Artvin Hopa Sporun 3.Lige çıkması,  Artvin Belediye Spor Basketbol takımının Tb2L’de gurubunu lider tamamlayıp final müsabakalarında elde edeceği başarıyla TBL’ ye çıkacak olması bizleri gururlandırıyor.

Takım sporlarının yanı sıra ferdi sporlarda da önemli başarılara imza atan sporcularımız Türkiye’yi ve Artvin’i Uluslar arası organizasyonlarda başarılı şekilde temsil ediyor.

Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya önem veriyoruz. Tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”dedi.

( Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü )

Benzer yazılar