Hopa Kaymakamı Canpolat’ın Ramazan Ayı Mesajı

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat,  Ramazan Ayı Mesajı Yayımladı.

Canpolat yayımladığı mesajında; “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı olarak nitelendirilen Ramazan-ı Şerif ayına hep birlikte kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek ayda, manevi duygular doruk noktaya çıkmakta, buna paralel olarak da dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir. Ramazan ayı gönüllerin birleştiği, yoksul vatandaşlarımızın hatırlandığı, paylaşmanın kardeşçe yapıldığı en hayırlı aylardandır.

Ramazan ayında asıl olan aç ve susuz kalmak değil, Allah’ın rızasını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Böylesi bir sevgi bizi Hakk’a ve hakikate; insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır.

Ülkemizde ve tüm İslam aleminde barış, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı, kardeşlik ve sevgi bağlarının her zamankinden daha fazla hissedildiği bir ramazan ayının geçmesi dileğiyle tüm İslam aleminin on bir ayın sultanı olan Ramazan-ı şeriflerini tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Benzer yazılar