Hopa’da Yeni Bir Sağlık Kompleksi Daha Yapılıyor

Hopa’da yıkılan eski devlet hastanesinin yerine yapımı projelendirilen sağlık kompleksinin yapımına başlandı.

Orta Hopa mahallemizdeki eski Devlet Hastanemizin bulunduğu bölgede 4 Bin 750 metrekarelik kapalı alan olarak yapılması planlanan sağlık kompleksi (Aile sağlığı merkezi, Toplum sağlık merkezi,112 Acil yardım istasyonu,7 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi ve Fizik tedavi merkezi) yapımı için Sağlık Bakanlığı tarafından Müteahhit Kazım Keskin’e yer teslimi yapıldı.

Hopa Ak parti İlçe Başkanı İlyas Güven temel açma çalışmalarını yerinde inceledi. Güven burada yaptığı açıklamada şunlar söyledi:

“Bugünden itibaren temel açma çalışmalarına başlanan ve yaklaşık 7 milyon TL ye mal olacak olan sağlık kompleksinin 400 gün içerisinde tamamlanması  planlandı. Hopa’ya ikinci Sağlık yatırımı olan Projenin başından sonuna kadar takipçisi olan ve ilçeye kazandıran Milletvekilimiz Dr. İsrafil Kışla ‘ya ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine  teşekkür eder, Yeni sağlık kompleksimizin ilçe halkımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Sağlık Kompleksi temel atma çalışmalarının başlaması Hopalılarda büyük sevinç yarattı. Çalışmaları yakından izleyen vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Benzer yazılar