CİNER’DEN A. HOPASPOR’A DESTEK

Hopa’lı İşadamı ve Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner memleket takımına sahip çıktı.

Hayati Akbaş

HOPA-CİNER Şirketler grubu Başkanı Hopa’lı İşadamı Turgay Ciner memleketinin takımına Artvin Hopaspor’a destek oldu. Milletvekili İsrafil Kışla’nın Ciner’le görüşmesi sırasında Artvin Hopa sporun başarısı ve 3. Lige çıkması da gündeme gelince “Memleket takımımım başarısından fazlasıyla memnuniyet duydum. Bir İlçe takımının Profesyonel ligde maddi anlamda zorluklar çekeceği aşikardır. BAL Liginde örnek bir dayanışma sergilenmesi ve Hopa’nın, Artvin’in işadamı ile, esnafı ve taraftarı ile takımına sahip çıkmasından büyük memnuniyet duydum. Mubin Başkanın özverili, fedakâr çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Sağlık sorunları yaşadığını duydum, acil şifalar diliyorum, A. Hopaspor’a da 3 lig de başarılar diliyorum” dedi.

Turgay Ciner’in daha sonra Artvin Hopaspor’a ciddi anlamda bağış yapması da hem transfer dönemi öncesi yönetime moral destek verdi. Artvin Hopa spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada da Turgay Ciner ve Milletvekili İsrafil Kışla ‘ya teşekkür edildi. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Teşekkürler Turgay CİNER, İlçemizin yetiştirdiği Hopalı işadamımız büyüğümüz Sayın Turgay Ciner beyefendi, Milletvekilimiz Dr. İsrafil Kışla’nın girişimleri sonucunda kulübümüze ciddi miktarda bağış yapmıştır. Girişimlerinden ve desteklerinden dolayı sayın vekilimiz İsrafil Kışla ’ya ve yapmış olduğu destekten dolayı memleketimizin adamı Sayın Turgay Ciner beyefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz. BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYUZ”.

Benzer yazılar