AK Parti Dur Durak Bilmiyor

Balta: Artvin Bize, Biz Artvin’e Emanetiz

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’nin seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Bir yandan seçim çalışmaları diğer yandan da gezilere devam eden AK Parti’nin kurmayları, buldukları fırsatlarda da toplu iftar programlarına katılarak 24 Haziran için seçmenden destek istiyorlar. AK Parti Milletvekili adaylarının bu sefer ki durağı Artvin Merkez olurken, Artvin Merkez’de esnaf ve köy gezileri yapan AK Parti Milletvekili adayı Av. Erkan Balta, yaptığı açıklamada; “Artvin bize, biz de Artvin’e emanetiz” dedi. Milletvekili adayı Av. Erkan Batla, AK Parti İl Başkan Vekili Fikret Erdoğan ile birlikte geçtiğimiz haftalarda meydana gelen sel felaketinden dolayı zarar gören Aşağı Maden Köyü’ne giderek incelemelerde bulundu. AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Milletvekili adayı Erkan Balta, Seyitler Köyü’nde toplu iftar yemeğine de katılarak vatandaşlarla buluştular.

AK Parti milletvekili adayı Av. Erkan Balta hafta sonunda da seçmenle buluşmaya devam ediyor. Seçim startının ardından aralıksız çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Av. Erkan Balta hızlı bir çalışma temposu ile süreci iyi bir şekilde değerlendiriyor. AK Parti milletvekili adayı Av. Erkan Balta, AK Parti İl Başkan Vekili Fikret Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Şenol Alpaslan ve diğer partililer ile birlikte Artvin merkeze bağlı Aşağı Maden köyüne giderek yakın zamanda gerçekleşen sel felaketinden dolayı zarar gören köy halkını ziyaret etti. Aşağı Maden Köyü’nde meydana gelen sel bölgelerindeki zayiat yerlerini inceleyen AK Parti Milletvekili adayı Balta, köy halkının görüşlerini alarak çalışmalar hakkında bilgi edindi. Aşağı maden köyünde köylüler ile bir araya gelen Balta ” Yakın zamanda hiç beklemediğimiz bir sel felaketi yaşadık. Tek tesellimiz can kaybımızın olmamasıdır devletimiz daima vatandaşın yanındadır bizde hükümet olarak daima yanınızdayız köy halkına ne gerekiyorsa fazlası ile yapılacaktır. Tüm halkımıza geçmiş olsun. Dere yatakları oldukça taşmış durumda en yakın zamanda gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi. Balta köylünün görüşlerini aldıktan sonra köyden ayrıldı.

Vekil Adayı Balta’ya Kültür Sokağı’nda Büyük İlgi

Çalışmalarının geri kalanının Artvin Merkez’de bulunan Kültür Sokağı’nda sürdüren milletvekili adayı Av. Erkan Balta’ya AK Parti il yönetiminin yanı sıra Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve vatandaşlar eşlik ettiler. Cadde boyu tüm esnafı tek tek ziyaret eden Balta ” Kültür sokağının eski ve yeni halinin hayal bile edilemeyecek kadar güzel olmuş. Esnafımız bu durumdan çok memnun kaldı. Vatandaşın ve esnafın memnuniyeti bizimde memuniyetimizdir. Bugün bir kez daha dolaşırken bu güzel sokağın mutluluğunu yaşadım. Esnaftan gelen güzel haberlerde beni bu konuda memnun etti ” dedi. Seçim çalışmaları Kültür Sokağı’nın ardından Artvin ARTİUM Alışveriş Merkezi ve Gökorman Mevkiindeki esnaf gezisi ile devam etti.

AK Partililer Seyitler Köyü’ndeki Toplu İftar Programına Katıldılar

AK Parti’nin yoğun programı Seyitler Köyü, Çarbiyet Mevkiindeki Fen Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen toplu iftar yemeği ile devam etti. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplu iftar yemeğine AK Parti’den katılım yüksek idi. AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Av. Erkan Balta, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Şenol Alpaslan ile AK Parti’nin il başkan yardımcıları ve il ve merkez ilçe yöneticileri iftar yemeğine katılım gösterirken, bölge halkı ile birlikte oruçlar birlikte açıldı ve dualarda birlikte yapıldı. İftar programının ardından konuşmalar yapılarak bölgeye ve Seyitler Köyü’ne yapılan hizmetler anlatıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, burada yaptığı açıklamada henüz bütünşehir kanunu çıkmamasına ragmen Seyitler Köyü’ne ayrım yapmadan ellerindeki imkanlar ölçüsünde hizmetlerde bulunduklarına dikkat çekerek, Seyitler Bölgesi’nin kanalizasyon ve alt yapı ihtiyacını giderdiklerini ve köye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Balta: Seyitler Köyü’nü gelişmiş bir belde haline getirmeyi arzuluyoruz.

AK Parti Artvin Milletvekili adayı Av. Erkan Balta ise konuşmasında Artvin’in bir evladı olduğuna dikkat çekerek, bugüne kadar il başkanlığı görev süresi içerisinde edindiği bilgi birikimi Artvin için harcamak üzere Meclise gideceğini anlattı. 24 Haziran seçimlerinden sonra meclise gittiğinde Artvin’in kendisine, kendisinin de Artvin’e emanet olacağının altını çizen Erkan Balta, Seyitler Köyü’nün de, Çarbiyet bölgesinin de sorunlarını bildiğini, il başkanlığı döneminde bu sorunları çözmek için büyük gayretler göstediğini ve önemli bir bölümünü çözdüklerini, milletvekili olduğunda da aynı gayret ve arzuyla bu bölge için ve bölge halkı için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Seyitler Köyü’nün Üniversitesi’nden Fen Lisesi’ne, yurtlarından diğer kamu yatırımlarına kadar bir çok yatırımı içerisinde barındırdığına dikkat çeken Erkan Balta, bu bölgeyi güzel, çağdaş, alt ve üst yapısı tamamlanmış, gelişmiş, nüfusu artmış bir belde haline getirmek için yoğun çaba göstereceğine de söz verdi. 24 Haziran’da Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet ile birlikte Seyitler Köyü’ne de Çarbiyet mevkiine de daha büyük hizmetleri getirmek için fırsat yakalayacaklarını hatırlatan Balta, vatandaşlardan 24 Haziran’da destek istedi.

AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla ise konuşmasında kendi köyü olan Şavşat’ın Meydancık köyünün alt yapı ve kanalizasyon sorununu çözemeden Seyitler Köyü’nün alt yapı ve kanalizasyon sorununu çözmek için büyük gayret gösterdiğini hatırlatarak, bu sorunun bugün çözülmüş olmasının büyük mutluluğunu yaşadığını belirtti. Seyitler Bölgesi’nin gelişmiş bir bölge haline geleceğini ve Artvin’in adeta Karşıyakası haline geleceğine vurgu yapan Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, 7 yıllık milletvekilliği süresince bu bölgeden kendisine iletilen tüm sorun ve sıkıntıları çözmek için gayret gösterdiğinin altını çizdi. Artvin’e 7 yıl milletvekilliği gibi ulvi bir görevi yerine getirerek hizmet etme fırsatı bulduğunu hatırlatan Kışla, görev süresinin dolması nedeniyle vatandaşlardan da helallik istedi. Artvin’e bundan böyle Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı’nın hizmet edeceklerini belirten Kışla, kendisinin de bilgi ve tecrübeleri ile bu isimlere destek vereceğini söyleyerek vatandaşlardan 24 Haziran’da AK Parti’ye destek olmaları için istekte bulundu.

Konuşmaların ardından iftar programına katılan vatandaşlarla bir süre sohbet eden AK Partililer, diğer seçim programlarına katılmak için Seyitler Köyü’nden ayrıldılar.  

Benzer yazılar