Arhavi’de Milletvekili Kışla Tarafından İftar Yemeği Verildi Arhavi’de Milletvekili Dr. İsrafil Kışla ve Arhavi Belediyesi Tarafından İftar Yemeği Organize Edildi

Arhavi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen iftar yemeği programına Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Ak Parti Artvin Milletvekili adayları Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İlçe halkının katılımının yoğun olarak yaşandığı iftar yemeği programında Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Ak Parti Artvin Milletvekili adayları Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kurulan masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Davete icabet edip bir araya gelen konuklar, program öncesi yaptıkları muhabbetlerle ortamda sıcak bir hava yarattı.

Yemek sonrası konuşma yapan Milletvekili İsrafil Kışla iftar programı vesilesi ile Arhavi Halkıyla bir kez daha birlikte olmayı arzuladıklarını belirterek, 7 yıllık milletvekilliği süresi boyunca Arhavi’nin her zaman ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Başkan Hekimoğlu da yaptığı konuşmada tüm Arhavililer adında ilçeye kazandırdıkları yatırımlar nedeni ile Milletvekili İsrafil Kışla’ya teşekkür ederek  katılımcıların Ramazan ayını bir kez daha tebrik etti.

Benzer yazılar