Uğur Bayraktutan’dan Artvin Halkına Teşekkür

24 Haziran 2018 seçimlerinin ardından alınan sonuçlar doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Artvin’den bir milletvekili çıkartarak mecliste ilimizi temsil etme görevini Uğur Bayraktutan’a verdi. Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sergileyen Bayraktutan Artvin halkına bir kez daha teşekkür etti.

  1. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi:

“24 Haziran seçimlerinde, her türlü baskı ve kısıtlamalara rağmen CHP’yi iktidar yapmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm örgütümüze ve yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize düşen görev her zaman olduğu gibi geleceğimiz ve aydınlık yarınlarımız için daha çok çalışmak, Ülkemize ve Milletimize katkı sağlamaktır. Bu duygularla 27. dönemde TBMM’de her zamankinden daha fazla mücadele edeceğimi belirtir, beni yeniden Milletvekili seçen Artvin halkına şükranlarımı sunarım. Zafer; mücadeleden vazgeçmeyenlerin, zafere inananların olacaktır. Sevgi ve saygılarımla.”

Uğur Bayraktutan CHP Artvin 27. Dönem Mı̇lletvekı̇li 1. Sıra adayı

Uğur Bayraktutan 25 Şubat 1965’te Artvin’de doğdu. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1988 yılında Avukatlık stajını Artvin’de tamamlayarak Artvin Barosuna kaydını yaptırdı. Atatürkçü Düşünce Derneği Artvin Kurucular Kurulu üyeliği ve Artvin Barosu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

SHP Artvin İl Başkan yardımcılığı, SHP Artvin İl Disiplin Kurulu Başkanlığı, CHP Artvin Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, CHP Artvin İl Disiplin Kurulu Başkanlığı, CHP Artvin İl Seçim Komitesi Başkanlığı, CHP Artvin İl Yönetim Kurulu üyeliği ve CHP Artvin İl Başkanlığı görevlerini yürüttü.

17 Ağustos 2003 yılından beri yürüttüğü CHP Artvin İl Başkanlığı görevinden 12 Haziran 2011 Milletvekilliği seçimi için istifa etti.

24-25 ve 26. dönem CHP Artvin Milletvekili seçildi.

TBMM’de; 24. dönem Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Türk Grubu üyeliği ve Anayasa Komisyonu üyeliği yaptı. Halen Anayasa Komisyonu ve KEİPA üyeliği görevini sürdürmektedir.

2014 yılından bu yana CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Benzer yazılar