ULAŞTIRMA BAKANI TURHAN HOPA’DA ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI CAHİT TURHAN HOPA ‘DA YAPIMI DEVAM EDEN BALIKÇI BARINAĞI VE CANKURTARAN TÜNELİ İLE BAĞLANTI YOLLARINIDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “Balıkçılarımıza rahat ve güvenli barınma imkânı sağlayacağız Karadeniz’in  tüm balıkçıları, balıkçılık mevsiminin son zamanında bu bölgede yoğunlaşıyor. Hopa’ya, ülkemizin en büyük balıkçı barınaklarından birini inşa ediyoruz.” dedi.

Hopa ilçesinde inşası devam eden Hopa Balıkçı Barınağı’nda ve Cankurtaran tünel şantiyesinde beraberindeki Vali Ömer Doğanay, Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Ak Parti önceki dönem Milletvekili İsrafil Kışla Hopa Kaymakamı Abdurrezak Canpolat Ak parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulunan Turhan, burada ilgililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Turhan, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Hopa-Borçka bölünmüş yol ve Hopa Balıkçı Barınağı’nın yapımına devam edildiğini belirterek, “Çalışmalarda önemli bir aşama kaydedilmiş durumda. Bu yılın sonuna doğru Hopa ile Borçka Tüneli arasındaki kesimi bölünmüş yol olarak hizmete açabilmek için gerekli çalışmaları tamamlayabileceğimizi arkadaşlarımız ifade ettiler. Biz de gerekli destekleri vereceğiz, Sahil Yolu ile Borçka Tüneli arasındaki kesimi bölünmüş yol olarak hizmete açmak için çalışmalar tamamlanmış olacak.”  diye konuştu.

Benzer yazılar