Artvin’de Amatör Futbol Heyecanı Başladı

Artvin 1. Amatör Futbol Ligi’nde 2018/2019 sezonu 13 Ocak 2019 Pazar günü oynanan 3 karşılaşma ile başladı.

Geçtiğimiz sezon final müsabakasında son dakika golü ile Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi kaçıran Borçkaspor lige hızlı bir başlangıç yaptı. Borçkaspor’ un cezası nedeniyle Murgul İlçe Stadı’nda oynanan Borçkaspor-Artvin Hopaspor müsabakasında 3 puanı alan takım 8-1’lik skorla Borçkaspor oldu.

Günün ikinci karşılaşmasında 2 sezon aradan sonra tekrar lige katılan Ardanuçspor, deplasmanda karşılaştığı Muratlı Hudutspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Ligin iddialı ekiplerinden Artvin Çoruhspor ile Kemalpaşaspor ise Artvin Şehir Stadı’nda karşılaştı. Müsabaka 2-1 Artvin Çoruhspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İlk hafta karşılaşmalarında aldıkları galibiyetlerle 3’er puanı hanelerine yazdıran Borçkaspor, Ardanuçspor ve Artvin Çoruhspor liderliği paylaşırken, Kemalpaşaspor, Muratlı Hudutspor ve Artvin Hopaspor ilk haftayı puansız kapattılar.

Artvin 1. Amatör Futbol Liginde 19 Ocak 2018 tarihinde oynanacak olan ikinci hafta Programı ise şöyle; , Artvin Hopaspor – Muratlı Hudutspor, Ardanuçspor – Artvin Çoruhspor, Kemalpaşaspor – Borçkaspor.

Benzer yazılar