HOPA’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ BASINLA BULUŞMASI DEVAM EDİYOR AKPARTİ HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEMAL GAZİOĞLU BASINLA SABAH KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ. GAZİOĞLU “SEÇİLDİĞİM TAKDİRDE ROZETİMİ BIRAKIP HOPA’DA YAŞAYAN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM” DEDİ.

Hopa’da siyasi partilerin Belediye Başkan adaylarının basınla buluşması devam ediyor. Bu defa da Ak parti Hopa Belediye Başkan adayı Kemal Gazioğlu Köşk Restaurant’ta Hopa’da görev yapan yerel ve Ulusal Basın mensupları ile biraya geldi.Kemal Gazioğlu’nun kahvaltı programına Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan’da katılarak Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cihan, Hopa’da göreve başladıklarından bu tarafa ciddi projelere imza attıklarını, ikili ilişkiler ve dostluk ilişkileri çerçevesinde Belediyenin tek başına başaramayacağı bir çok projeyi ilçeye kazandırdıkların ifade ederek ”Bugün rakamsal ifadelerle milyonlarla hitap edilecek yatırımlar yaptık ve çoğunda da sona geldik. En önemli projemiz Derin Deşarj tamamlanma noktasına geldi. İlçemizin en önemli sorunu olan İçme suyu sorununu kalıcı olarak çözüyoruz. Bu konuda yer teslimi yapıldı ve yaklaşık 900 günde proje tamamlanacak. Belediye hizmet binamız bitti sayılır. Asansör projemizle bir mahallemize nefes aldıracağız. Dolgu alanımızın Belediyemize tahsisinde ciddi yol aldık. Burada 10 dönüme yakın alana modern Hopa Terminali yapacağız. Müzemiz bölgemizin cazibe merkezi oldu. Biz artık daha büyük projelere odaklandık ve inşallah bunları başarmakta Kemal Gazioğlu arkadaşımıza nasip olacak” dedi.

Daha sonra Ak parti Hopa Belediye Başkan adayı Kemal Gazioğlu konuştu. Gazioğlu konuşmasına davetlerine katılan Basın mensuplarına teşekkür ederek başladı. Hedefleri olan bir başkan olacağını Nedim Başkanın bıraktığı emaneti en iyi şekilde temsil edeceğini, kendisi ile ve daha önce başkanlık yapmış adaylarla da ilçenin geleceği için görüşüp bilgi ve tecrübelerinden yararlanacağını ve seçildiği takdirde bir partinin veya ittifakın adayı değil, siyasi parti arimi gözetmeksizin, Hopa’da yaşayan herkesin Belediye Başkan adayı olacağını söyledi.

Kemal Gazioğlu konuşmasına şöyle devam etti:”31 Mart yerel seçimleri arifesinde seçim startımızı siz değerli basın mensuplarıyla veriyoruz. Şüphesiz Hopa’mızın gerek ülke siyasetinde gerek se ilimizin diğer güzide ilçeleri arasında yeri farklıdır.

Artvin’de insan eliyle yapılmış tüm eserler yıkılsa, Hopa’mız ayaktaysa tüm Artvin’i baştan inşa etmeye gücü yeter. Tüm ilçelerden hemşerilerimizi bünyesinde barındıran ekonomik ve beşeri yönden en güçlü ilçe şüphesiz Hopa’mızdır.  Hal böyle iken Hopa’ya eşik atlattırmak, şehrimize hizmet etmek, Hopa’mızın sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, geleceğe daha güzel bir Hopa bırakmak adına, Cumhur ittifakı kapsamında AK Parti Belediye başkan adaylığına layık görüldüm.

Beni bu göreve layık gören; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’ye, AK Parti Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sn. Dr. İsrafil Kışla ’ya, Milliyetçi Hareket Partisi yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sn. Sadir Durmaz’a, Milletvekilimiz Sn. Av. Erkan Balta’ya Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İlyas Güven ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cengiz Köse ‘ye ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum.

İnanıyorum ki, 1 Nisan sabahı Hopa halkımızın büyük teveccühüyle AK Parti şemsiyesi altında hizmet etmeye ve güçlü yarınlara Cumhur ittifakının birleştirici gücüyle koşmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Yeni Hedeflere”…

Daha sonra Basın mensuplarının değişik konulardaki sorularına da cevap veren Gazioğlu, ileriki günlerde basınla yeniden bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Toplantı çekilen toplu fotoğraf ardından sona erdi.

Benzer yazılar