AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayından Anlamlı Ziyaret AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yener Balkaya’dan Anlamlı Ziyaret AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yener Balkaya, yaklaşık 9 yıl önce vize ihlali nedeniyle 3 yıl Türkiye’ye giremeyen Ali – Munura Karaibrahimoğlu ailesini evinde ziyaret etti.

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yener Balkaya, yaklaşık 9 yıl önce vize ihlali nedeniyle 3 yıl Türkiye’ye giremeyen ve Artvin Valiliğinin girişimleri sonucu çocukları ve eşine kavuşan Ali – Munura Karaibrahimoğlu ailesini evinde ziyaret etti.

Rusya Federasyonu’ndaki ailesini ziyarete giden ve resmi nikahı bulunmadığı için ‘vize ihlali’ nedeniyle Türkiye’ye girişine izin verilmeyen Kırgızistan asıllı anne Munura Karaibrahimoğlu, yaklaşık 3 yıldır göremediği Kemalpaşa ilçesinde yaşayan çocuklarına 2010 yılında kavuşmuştu.

Başkan Adayı Yener Balkaya, zor günlerin ardından bugünlerde mutlu bir hayat süren Ali-Munura Karaibrahimoğlu çiftini evinde ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Aile bireyleriyle sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Balkaya ailenin her türlü sorunuyla yakından ilgileneceğinin sözünü verdi.

 

Benzer yazılar