Artvin Hopaspor U-15 Şampiyonluğunu İlan Etti Artvin Hopaspor U-15 takımı son maçında Borçkaspor U-15 takımını 5-1 yenerek Namağlup Artvin Şampiyonu olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Artvin Hopaspor U-15 takımı son maçında Borçkaspor U-15 takımını 5-1 yenerek Namağlup Artvin Şampiyonu olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Türkiye finalleri öncesi son karşılaşmasını Hopa İlçe stadında Borçkaspor U-15 takımı ile oynadı.  Karşılaşmaya iyi başlayan A. Hopaspor u-15 Takımı oynadığı organize futbol ile amacına ulaşarak sahadan 5-1 gibi net bir skorla ayrılarak namağlup olarak Artvin Şampiyonluğunu kazandı.

Artvin Hopaspor alt yapı sorumlusu ve Başkan yardımcısı Murat Balkaya karşılaşma sonrası teknik kadro ve futbolcuları tebrik etti. Takım Hocası Coşkun Öz ve yönetici Murat Balkaya Borçkaspor teknik kadrosu ve futbolcularına da bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar dilediler.

Murat Balkaya yaptığı açıklamada Artvin Hopaspor Başkanı Mubin Çakmak ve yönetim kurulunun alt yapıya ciddi anlamda önem ve destek verdiklerini ifade ederek “Sayın Başkanımız bu konuda çok net ve alt yapıya her zamankinden daha çok önem verilmesi noktasında tavsiyelerini dikkate alarak enerjimizi geleceğimiz olan bu gençlerimize harcamaya devam ediyoruz.

U-15 takımı olarak namağlup olarak Artvin liglerini şampiyon olarak bitirdik.. 2019 Mart ayında Federasyonun belirleyeceği tarih ve yerde düzenlenecek Türkiye finallerine Artvin Şampiyonu olarak gideceğiz. O tarihe kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz Hedefimiz bu şampiyonayı en iyi şekilde tamamlamak ve Artvin’imizi en iyi şekilde temsil etmektir. Emek veren, destek olan herkese teşekkür ederiz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı başarılarından dolayı Yönetim kurulumuz adına bir kez daha kutluyorum” dedi.

 

 

Benzer yazılar